Korean Spicy Pedas Terbabas


Salam y'all. Puasa ke tak? Kalau pompuan uzur silalah ke McD dan KFC berdekatan. Admin lalu tadi ramai gak la yang bertudung tengah drive trough. Kalau kereta myvi tinted gelap sangat admin tak dapat kenal pastilah lelaki ke perempuan.

Macam-macam dah video pasal mi korea ni. Viral sana sini. Di youtube, facebook semua dorang blasah. Admin dengar mi tu tak halal. Yang halalnya bila masuk ke Malaysia, dorang bagi letak logo halal. Tak pastilah mana yang betulnya.

Kejadian merakam masa makan ni admin tak tahu di mana bermulanya. Ada yang siap boleh buat pendapatan pasif setiap bulan. Korang hado?? Korang ingat makan tido jer tak boleh buat duit? jilake tol. Tak yah la ko nak belajar tinggi tinggi, cukup ko tau makan dan buat video dah boleh sara diri dah. #janganmarah.

Sekarang ni korang dah tak perlu terer cari idea buat pos, pakai mekap cantik cantik. Amik gambar edit edit sikit post kat insta. Ko tunggu lah kejap lg beratus la yang follow. Kalau spesis camni amik gambar kentang dengan sos tomato pun dapat beribu like. Tu tak termasuk lagi yang iklan jual bedak sejuk dan produk melangsingkan badan. hohoho.

Admin nak p bazaar dulu, maklumlah, jalan jamm. Kalau tak sempat admin singgah McD drive tru jer, kebetulan perodua kenari admin tinted gelap no 1, tingkap buka separuh jek.