NEW GUCCI SNEEKERS LOOK LIKE AN OLD SCHOOL SHOES

Trending terbaru yang tidak dapat di elakkan lagi.

Gucci sneekers

A : Apsal kasut ngko tak basuh ke? Lusuh semacam je
B : Trending dooh, style sekarang memang camni, ngko yang tak ikut trending kot. Haah ko tengok kasut kat bawah ni, world class tau, pereka terkenal agaknya dah xda idea dah..hahaha


Yang ni seminggu tak basuh


Ko tengok sat gi, smua org follow menatang ni


Memang rupa cam kasut sekolah 2 minggu tak basuh..hahaha. Tapi memang style lah kalau kasut ni jadi trending. Korang tak perlu basuh kasut lagi.



Sebijik macam kasut admin dulu.


 
Kasut Gucci Sneekers


Yang ni pula macam kasut abis tingkatan 5. Nak autograf semua classmate.