Mesti Tengok! Ada apa dalam "Vending Machine"

Korang semua tahu kan apa tu "Vending Machine"? Mesin yang korang masuk duit and then keluar air tin tu. Penerangan secara simple lah. Yang ni ada banyak jenis machine yang menarik yang boleh saya kongsikan untuk tatapan umum dari umur 3-18 tahun. Apa-apa pun, enjoy your holiday tommorrow.










Semua gambar di atas merupakan idea yang kreatif, tiada kaitan dengan orang kat dalam mesin tu ok..

Salam
C ya

6 comments:

  1. kreatif gile orang yang buat design poster kat vending machine ni..hahaha

    Mari Menyumbangkan Sperma....

    ReplyDelete
  2. haha, kalau betul-betul semua yang dalam poster tu wujud, parah kot! haha

    ReplyDelete
  3. hehehe...sengsara punya kerja kalau orang betul kat dalam tu..

    ReplyDelete
  4. hahahha... nyaris tertipu... bengeng...

    ReplyDelete
  5. Arif : hampir macam betul kan..

    ReplyDelete