Pengemis Terkacak di China

Salam to all, kalau korang tengok gambar kat bawah ni korang rasa sapa ek? artis tengah shooting? Atau seorang penyanyi rockers jalanan? Gambar ini merupakan seorang lelaki yang tidak diketahui identiti tapi berkemungkinan adalah seorang pengemis jalanan di China. Gambar ini diambil secara tidak sengaja oleh seseorang dan di upload pada 23 Januari 2010. Gambar ini jadi popular secara tiba-tiba sebab dah masuk banyak forum dan blog di China. Tak pasal-pasal lak dapat gelaran "Pengemis ter KACAK di China". Cayalah!

Klik gambar untuk pembesaran

Dikatakan sebab musabab lelaki ni jadi sangat famous adalah :

1. Style rambut
2. Mata
3. Pakaian
4. Imej keseluruhan

Bukan artis jer yang jadi glamour.

sumber

2 comments:

  1. ahahaha.. x layak digelar pengemis kalo camni punya style..

    ReplyDelete