Sedar tidak sedar ada sudah earning adsense.

Hai to all, adsense saya baru keluar nombor lain selain $0.00.
Saya dah start adsense sudah 6 bulan, kira barulah. Itu pun masuk secara tidak sengaja. Ini pun tergerak hati mau cek "adsense report". Walaupun earn yang saya dapat sikit, tapi rasa macam puas hati & mau up lagi traffic(mudah-mudahan) dari masa ke semasa.

Inilah earn yang tidak seberapa. Dah lebih 6 bulan baru nampak  $4.

Nuffnang pula masih lagi RM "telur dinasour" . Yang penting bagi saya tambahkan ilmu, banyakkan research, refer pada yang pakar dan don't give up.

p/s - bukan untuk show off earn yang ciput, tapi untuk memberi semangat kepada diri sendiri (jangan marah aaa)

6 comments:

  1. hehe..tumpang tye ea..jgn mrh tau..halal ke duit tu?

    ReplyDelete
  2. eisenhour,bagi saya, halal coz peraturan semua ikut. eisenhour rasa yang tak halal ni camna ek?

    ReplyDelete